torsdag 23 juni 2011

Sommaridéer

Här kommer lite förslag på vad man kan göra en slapp sommardag:

1. Denna regel gäller alla förslagen - var ute i solen.

2. Njut av att det är sommar och unna dig en lugn stund. I dagens samhälle går allt fort... ge dig själv lite lugn egentid.

3. Ta en skön skogspromenad

4. Ordna en spontan knytkalaspicknick med några vänner/eller varför inte en picknick med någon extra speciell.

5 Njut av en skön dag på stranden. Ta med en strandstol och ha den precis i vattenbrynet. Då kan du sola och svalka benen samtidigt. Ta med några vänner och placera dig i mitten. Då kommer alla andra på stranden uppfatta dig som gruppledare. Egoboost!

6. Gå ut på stan och fönstershoppa lite. Gå med stora kliv och ganska snabbt och lee! Både du och omgivningen kommer uppfatta dig som självsäker. Avsluta med en kaffe alt läsk på ett café.

7. Kolla om det finns någon aktivitet i din stad du inte besökt. Kanske ett museum eller tipspromenad?

8. Gör fint på din uteplats om du har någon. Sitt sedan ute på kvällsidan på altan, gård eller balkong coh se hur solen börjar gå ned. Med en kopp te, trevliga vänners sällskap och prata om halvdjupa saker alt tar du helt enkelt med dig en intressant tidning eller bok om du föredrar det.

9. Har du inga egna, låna någon annans barn och gå till parken och mata änderna...Avsluta med glass och eventuellt lite lekparklek. Tillåt dig att skatta lika hjärtligt som barnen.

10. Lee! Vad du än kommer hitta på lär garanterat bli bättre med en skön inställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar