torsdag 6 januari 2011

plogbil


Dagens lyxproblem nr 1...


Livet är bra härligt, om man bortser från all denna snö. Tog oss åtskilliga timmar att pulsa en sträcka som i vanliga fall får hur fort som helst. Vad är plogbildarn när man behöver dem? nä det är klart de plogar ju bara jättetidigt eller jätte sent på kvällen och på samma fläck, fram och tillbaka fram och tillbaka. Fram och tillbaka tills det blir en isränna som man snavar och bryter alla ben i kroppen på grund av.

Eller när värre när de kommer åkandes i hundra nittio man är ute att gå. Så man nästan blir överkörd. Med andra ord, jag avskyr när de inte plogar och jag avskyr när de gör de...eller nåja hur de gör det. Exempelvis, man går på trottoaren och helt plötsligt kommer det en plogbil i full karriär på vägen bredvid. Vilket resulterar i att man själv står mitt i en snödriva med en dryg meter snö både framför och bakom sig. Roligt att gå vidare i det? nä....?

Hur svårt kan det vara egentligen, att ploga på ett vettigt sätt? Enormt svårt tydligen, kanske borde ge nobelpriset -alla kategorier till den som lyckas? För svårt verkar det vara....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar