tisdag 10 augusti 2010

Vardagsunder och fula köksväggar

Har ni tänkt på de där små tillfällena när man liksom anar att livet är magiskt? När det fantastiskt underbara smyger sig nosande på en med lätta fötter?

Lite som att se en regnbåge inne i en liten mörk garderob?

Visst räknar vi med att dessa tillfällen inte finns eller att de är någonting som händer andra? Fast är det inte så ett det egentligen händer de flesta av oss för jämnan? vi har bara glömt hur vi ska titta.

Som ett barn som ser en hund och förtjust tjuter wowwe, wooowwoooww!!!

Precis en sådan aha upplevelse hade jag idag!...och varför det?

..jo, i morgon ska vi få kolla på nya tapeter. Ävtligen slipper vi köksväggen som passar in i programmet "sveriges fulaste hem" och för tankarna till en offentlig toalett!!!

Jippi...glädjen är total. Ni kan nog inte ens fatta det, för ni har säkert "normala" fina köksväggar hemma. Inte apfula som en annan!!!

Här är föresten en bild på ja just det...vår köksvägg. Vackert va? de spelar liksom ingen roll hur man än inreder runt omkring. Väggen drar ner all känsla av stil totalt!

Hur tusan fick vi en sån ful vägg undrar ni säkert? jo, förra hyresgästen hade tydligen målat på den på fester o den skulle vara åtgärdad innan vi flyttade in. Men inte då....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar